reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Salatalık Turşusu Tarifi

Yazar fotoahmet 6 Mart 2018 Salı 0 yorum
Salatalık Turşusu Malzemeleri
3-4 kg küçük körpe salatalık
2-3 dal kereviz yaprağı
1 baş sarmısak
1 demet dereotu
2-3 adet defne yaprağı
1 lt suya
6 çorba kaşığı tuz
Salatalık Turşusu Nasıl Yapılır?
Salatalıkları bir iğneyle delelim.
Kavanozun dibine ince limon dilimleri yerleştirelim.
Salatalıkları iyice istifleyip, aralarına sarmısak, defne yaprağı ve kereviz yaprağı sıkıştıralım.
İnce limon dilimlerini, dıştan görülecek şekilde kenarlara yerleştirelim..
Bir litre kaynatılmış ve kireçsiz suya, 6 çorba kaşığı rafine kayatuzu koyarak, salamurasını hazırlayalım.
Tuz iyice eridikten sonra kavanoza boşaltalım.
Salamuranın, salataların üstünü örtecek oranda olması gerekir.
Defne yaprakları ve dereotu ile örtüp kavanozun kapağını sıkıca kapayalım.
18-20 derece sıcaklıkta, suyunu zaman zaman kontrol ederek 3-4 hafta bekletelim.

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA