Yeni
Yükleniyor..

Dügün Tv Çine İzle

Evlenmeden Önce Yapılması Gerekenler

YAPMAK İSTEDİKLERİNİZİ BELİRLEYİN 

Evlenmeden önce yapılacaklar listemizin ilk maddesi aslında çok basit: "Evlenmeden önce neler yapmak" istediğinize karar verip bunları uygulayın. Çok geç olmadan listenizdekileri uygulamak size özgüven ve mutluluk getirir. 

GEZEBİLDİĞİNİZ KADAR GEZİN 

Her ne kadar sevgiliyle seyahat etmek zevkli olsa da zaten onunla bütün bir hayatınizı geçireceğinizi unutmadan, evlilik öncesinde gezebildiğiniz kadar gezin. Bilinmeyen ülkeler, uzak diyarlar, romantik destinasyonlar ya da çılgın keşifler hiç fark etmez, size en uygun rotaları seçin ve dilediğinizce gezin. 

YALNIZ YAŞAYIN 

İnsanın yalnız yaşaması kendisini tanımak için iyi bir fırsattır. İmkaniniz varsa bir sure sevgilinizle yaşayarak ilişkinizi tartabilir, yanlişlari fark edebilirsiniz. Eger yanliş giden şeyler cok fazlaysa evlilik kararini gozden gecirmekte fayda var. 

YÜZÜKLERİ KEŞFEDİN 

Ozellikle sol eliniz icin cok guzel, goz kamaştirici yuzukler alin. Cunku bir kez evlilik yuzugu taktiktan sonra, hicbir şeyin o yuzugu golgelemesini istemeyeceksiniz. Hatta o gune kadar aldiginiz pek cok yuzugu evlendikten sonra belki yilda bir, iki kez kullanacaksiniz. 

YATAĞINİZİN KEYFİNİ ÇIKARIN 

Evlenene kadar yataginizda dilediginiz gibi yattiniz yattiniz. Evlilik sonrasi eşinizle uyurken, sadece kendi tarafinizda yatmak zorunda kalacaksiniz. şimdiden yastiginizi yatagin tam ortasina yerleştirin ve gonlunuzce yatin. 

HAYALLERİNİZDEKİ ÇANTAYİ ALIN 

Bayildiginiz ya da sizi inanilmaz seksi gosteren marka bir cantaya utanilacak kadar cok para harcayin. Cunku ileride, sevdiginiz adam, alti ustu para taşiyacaginiz bir nesneye neden kucuk bir ulkenin gayri safi milli hasilasi kadar para harcamak istediginizi anlamayacaktir. 

KIZ KIZA TATİL YAPIN 

Arkadaşlariniza gunluk hayatin koşturmacasinda cok da zaman ayiramiyor olabilirsiniz. Tatil iyi bir firsattir. Ustelik cok da eglencelidir. Onlarla cikacaginiz tatilleri hayatiniz boyunca unutamazsiniz. 

TAMİR İŞLERİNDE DENEYİM KAZANIN 

Lastik degiştirmeyi ve matkap kullanmayi ogrenin. Bu tip erkek işlerini eşinize birakmak kolaydir ama bazi işleri kendi başiniza halletmenin de guclu bir yani vardir. 

YEMEK YAPMAYI ÖĞRENİN 

Yemek yapmaya dair hicbir bilgi ya da deneyiminiz yoksa evlenmeden önce bir sure annenizle birlikte zaman gecirin. Nasil yemek yaptigini, tariflerinin sirrini ogrenin. Bu, hayatiniz boyunca işinize yarar. 

KLOZETİNİZE SAHİP ÇIKIN 

Tuylu bir klozet kapagi alin. Bir kez orada oldu mu, hep kabul etmek zorunda kalacaktir. Ustelik kapagi yukarida birakmak olanaksiz hale gelir. 

PARANIZIN HESABINI BİLİN 

Bir emeklilik sigortasina dahil olun ya da yatirim fonlarina girin. Nakit akişinizi duzenleyin. 

AİLENİZLE ZAMAN GEÇİRİN 

Mumkun oldugunca sIk ailenizle birlikte vakit gecirin. Cunku bu, birbirinize baglanmak icin mukemmel bir zamandir. Bu demek degildir ki, evlenince onlarla cok goruşemeyeceksiniz. Hayir, tabii ki yine birlikte olabilirsiniz ama evlilik telaşi ve sonrasinda evlenmiş olmanin heyecani ile bir sure onlari ihmal edebilirsiniz. 

BİR PET İSTİYORSANIZ HEMEN ALIN 

Bir kediniz ya da kopeginiz mi olsun istiyorsunuz? O zaman bunu şimdi yapin. Onunla yaşamanin keyfini surun. Sizinle uyumasina izin verin. Eger bunu ileri bir tarihe ertelerseniz belki de hicbir zaman bu isteginizi gercekleştiremezsiniz. 

ÇILGIN PARTİLERE "EVET" DEYİN 

Gosterişli, şatafatli partiler yapin. Olgunlaşmiş, agirbaşli arkadaşlarinizla bir araya gelmek hoştur ama sosyal hayatinizin tamamini kapsamasina izin vermeyin. Uslanmadan önce vahşi yonunuzun saltanatini surun. 

İÇ GİYİM TARZINIZI BELİRLEYİN 

Kendinize ait bir ic giyim tarzi geliştirin. Hangi kesimlerin ve hangi renklerin size en cok yakiştigini bulun. Boylece tamamen size ait bir gorunumunuz olur. Aman dikkat, polyester kumaşlar guzel gorunse de cok saglikli degildir. Unutmayin. 

YEMEK ZEVKİNİZİ DİLEDİĞİNİZ GİBİ YAŞAYIN 

Tum hayaliniz işten cikip, kendinizi eve atip, dev bir kase dondurma yemek ya da tum bir haftayi salata yiyerek gecirmekse dilediginizi yapin. Evlendiginiz zaman yemek duzeni sadece sizin degil eşinizin isteklerine gore de şekil alacak. Bu yuzden akşam yemegi olarak dondurma yeme şansiniz pek olmayabilir. 

BANYONUN KEYFİNİ SURUN 

Eger haftada en az birkac kez kendinize harika bir banyo sefasi yapiyorsaniz evlenmeden önce yapabildiginiz kadar yapin. Evlenince kendiniz icin hazirladiginiz harika kopuk banyolarina bir de bakmişsiniz eşiniz sizden önce girmiş. 

HAYRANI OLDUĞUNUZ ÜNLUYU HAYATINIZIN İÇİNE SOKUN 

En cok begendiniz yakişikli unlunun tutkusunu gonlunuzce yaşayin. Evinizin koridoruna Brat Pitt posterini yapiştirin ya da bilgisayarinizin ekranina onun mayolu bir fotografini koyun. Evlendikten sonra bu tur bir tutku kiskancliklara yol acabilir. 

KARİYERİNİZİ BELİRLEYİN 

Evlenmeden önce iş hayatinda ne istediginize karar verin. Yaptiginiz bir işin size gore olmadigini duşunuyorsaniz bekarken daha rahat bir şekilde işten ayrilabilirsiniz. Evlendikten sonra sorumluluklar arttigi icin o kadar rahat iş degiştiremeyebilirsiniz. 

HAYAL ETTİĞİNİZ DÜĞÜNÜ PLANLAYIN 

Evlenirken tabii ki sizin ve mustakbel eşinizin fikirleriyle şekillenecek dugununuz. Ama unutmayin genellikle kadinlarin istekleri dugunu şekillendirir. Bu yuzden siz şimdiden dugununuzu hayal etmeye başlayin. Dergilerden gelinlikler kesin, el cicegi icin begendiginiz buket fotograflarini saklayin, alyansiniz icin mucevher magazalarina gidip, deneyin. 

YALNIZ SEYAHATE ÇIKIN 

Araştirmalara gore; kadinlarin yuzde 86'si yalniz seyahate cikmanin, insanlarla tanişmak icin eglenceli bir yol oldugunu soyluyor. Evlenmeden önce yalniz yapacaginiz bir tatil sizi eglendirir, rahatlatir. Belki de evlendikten sonra boyle bir tatil yapma şansi bulamayacaksiniz. 

EVİNİZİ KADINSI BİR DEKORASYONLA DÖŞEYİN 

Kadinsi bir dekorasyon yapin. Duvarlari pembeye boyayacak kadar ileri gitmeyin cunku bu, odaya adimini atan erkegi cilgina dondurebilir. Ama sizin kadinsi yonunuze dikkat ceken bir şeyler olmasina dikkat edin. Onunla birlikte bir yuva kurarken pek cok şeyden vazgecmek zorunda kalacaksiniz. Bu nedenle kendi başiniza dekorasyon yaparken şirin yastiklar, kucuk dekoratif objeler, piriltili suslerle istediklerinizi yapmaya bakin. Erkeklerin bu tip detaylardan hoşlanmadiklarini unutmayin. 

GÖNLÜNÜZCE SARHOŞ OLUN 

Sevgilinizin yaninda kendinizi kaybedecek kadar icki icmemeye ozen gosteriyorsaniz, evlenmeden önce son birkac kez kendinizi kaybedercesine icki icip, en sevdiginiz arkadaşlarinizla eglenin. 

KİŞİSEL BAKIMINIZA ÖZEN GÖSTERİN 

Evlenmeden önce teknolojinin nimetlerinden yararlanip, lazer epilasyonla istemediginiz tum tuylerinizden sonsuza dek kurtulun. 

İDEAL KİLONUZA KAVUŞUN 

Kiloluysaniz zayiflayin, cok zayifsaniz kilo almaya calişin. Evlenmeden önce insanin kendini mutlu hissettigi kiloya kavuşmasi, evliligin mutluluguna da yansir. 

SİGARAYI BIRAKIN

Yillardir sigarayi birakmaya calişiyor ama başaramiyorsaniz evliligi vesile edip, birakin. 

EĞLENCELİ BİR ILİŞKİ YAŞAYIN 

Sadece eglenceli oldugu icin size hic uymayan birisiyle takilin. Sizden beş yaş kucuk ve cok farkli biri olabilir. Eglenceli oldugu icin birisiyle cikmak size keyifli bir donem gecirtebilir. 

BAŞKA BİR ŞEHİRDE YAŞAYIN 

Aklinizda "Ben en az alti ay Paris'te, New York'ta ya da Londra'da yaşamak istiyorum" gibi bir duşunce varsa evlenmeden cok önce bunu yapmalisiniz. Evlenince kurulu duzeni degiştirmek daha zordur. 

AKLINIZDA KALMASIN 

Hic unutamadiginiz bir sevgiliniz mi var? Evlenmeden önce onu kalbinizden de, beyninizden de cikarmalisiniz. En iyisi eski sevgilinizle son kez bir araya gelip icinizdekileri dokmek.
Google Plus'da Paylaş

Yazar fotoahmet

Yazar hakkında bilgi yazılacak.
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 comments :

Yorum Gönder