Yeni
Yükleniyor..

Dügün Tv Çine İzle

İdrar Yolu Enfeksiyonu Bitkisel Tedavisinde Maydanoz!

İnsan vücudunun mesane bölgesindeki iltihaplanmalar çoğu zaman farklı hastalıklara da davetiye çıkarırlar. Bu nedenle idrar yollarında meydana gelen sorunlarda titiz davranmak ve erken tedavi yollarına başvurmak oldukça önemlidir. Günümüzde idrar yolu enfeksiyonu olarak da tanımlanan bu rahatsızlıklarda ilaç tedavisinin yanı sıra bazı doğal yöntemlerden de faydalanılabilir. Bu bağlamda idrar yolu enfeksiyonu bitkisel tedavisinde maydanoz iyi bir destekleyici tedavi türü olarak nitelendirilebilir.

İdrar Yolu Enfeksiyonu Bitkisel Tedavisinde Maydanoz!
Oldukça basit bir kür halinde uygulanabilen bu doğal tedavi yönteminde maydanozun muhteşem etkilerinden yararlanabilmek mümkündür. Tamamen bitkisel olan maydanoz kürü sayesinde kişiler idrar oranlarını arttırabilir ve sağlıklı bir idrar söktürücü olarak maydanozdan faydalanabilirler. Doğal tedavi kürü maydanoz ayrıca böbreklerin çok daha düzenli çalışabilmelerine olanak vermesi ile de iyi bilinir. Bu sayede vücuttaki toksinleri uzaklaştırma rolünü üstlenen doğanın şifalı bitkisi, idrar yapmakta güçlüğe neden olan escherichia coli bakterisini öldürme konusunda oldukça ciddi bir destekleyicidir.

İdrar Yolu Enfeksiyonu Bitkisel Tedavisinde Maydanoz Kürü Tarifi

Etkisini içildiği andan itibaren göstermeye başlayan benzersiz maydanoz kürü için gerekli olan malzemeler, 250 gram taze maydanoz, 250 gram taze limon kabuğu, 250 gram çiçek balı ve 200 ml zeytinyağı şeklindedir.

İdrar Yolu Enfeksiyonu Bitkisel Tedavisinde Maydanoz Kürü Yapılışı

Taze maydanozlar alınarak bir kap içerisine ince ince doğranır. Daha sonra üzerine limon kabukları rendelenir ve iki malzeme de blender ile iyice püre haline getirilir. Sonrasında içerisine zeytinyağı ve bal eklenerek bir kaşık yardımı ile karıştırılır. Hazır hale gelen karışım buzdolabına atılır. 24 saat sonra buzdolabından alınan maydanoz kürü her sabah aç karnına 1 çorba kaşığı olacak şekilde tüketilir. Düzenli kullanımda 2. haftadan sonra idrar yolu enfeksiyonu bitkisel tedavisinde maydonozun net sonuçları fark edilebilir.

İdrar Yolu Enfeksiyonu Bitkisel Tedavisinde Maydanoz Kürüne Ek Öneriler

Küre ek olarak günde 1.5 litre kaynatılmış maydanozun suyu içildiğinde tedavinin etkisi fazlasıyla artabilir. Kürün uygulandığı süre boyunca çay, kahve ve kola gibi içeceklerden uzak durmak önemlidir. İdrar yolu enfeksiyonu bitkisel tedavisinde maydanoz kürünün faydasını arttırmak isteyenler ise karışımı hazırlarken içine yarım limonun suyunu sıkabilirler.
Google Plus'da Paylaş

Yazar fotoahmet

Yazar hakkında bilgi yazılacak.
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 comments :

Yorum Gönder