Yeni
Yükleniyor..

Dügün Tv Çine İzle

KEDİRGEN KAVURMASI - AYDIN

Malzemeler: 
1-2 bağ kedirgen 
2-3 yumurta 
2 baş pırasa 
kırmızı biber
yeteri kadar zeytinyağı ve tuz.
Hazırlanışı:
Kedirgenlerin saplarında sert olan kısımlar atılır. Yumuşak bölümleri yıkandıktan sonra, küçük küçük doğranır. Pırasalar da küçük küçük doğrandıktan sonra kedirgenlerle birlikte zeytinyağı ile kavrulur. Üzerine kırmızı biber ve tuz atılır pişinceye kadar karıştırılmaz. Kedirgenler piştikten sonra üzerine 2-3 yumurta kırılır. Sıcak olarak servis yapılır. Marul salatası veya yoğurtla da yenir. Afiyet olsun.
Google Plus'da Paylaş

Yazar fotoahmet

Yazar hakkında bilgi yazılacak.
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 comments :

Yorum Gönder