reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Tavuklu Sultan Kebabı

Yazar fotoahmet 23 Mart 2018 Cuma 0 yorum
Malzemeler
1 Parça Göğüs (Tavuk)
1 Tane Garnitür
1 Tane Soğan
1/2 (yarım) Yemek Kaşığı Salça
1 Tane Yufka
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Pul Biber
Köri
Kekik
Tuz
Üzeri için;

1. 5 Yemek Kaşığı Un
1. 5 Bardak Süt
1/2 (yarım) Yemek Kaşığı Tereyağı
1 Tutam Karabiber
Tuz
Kaşar Peyniri
Tavuklu Sultan Kebabı Tarifi Yapılışı
Tavuklar küp küp doğranır.
Suyunu salana kadar ocakta üstü kapalı bırakılır.
Suyunu saldığında yemeklik doğranan soğanlar eklenir ve yumuşayana kadar beklenir.
Salça ve baharatlar eklenerek karıştırılır.
Garnitür eklenir 2- 3 dk daha karıştırılıp altı kapatılır.
Yufka 4 e bölünür. Tek tek Kaseye serilir.
Yufkanın dışarıda kalan kısmından parça alınıp içine koyulur ve tavuklu harçtan eklenip üstü kapatılıp ters çevrilerek yağlanmış tepsiye koyulur.
Beşamel Sos için ;un ve süt koyulup un iyice eriyene kadar karıştırılır karabiber tuz ve yağ eklenip kıvamlanana kadar karıştırılır.
Yufkaların üzerine beşamel sostan koyulur ve rendelenmiş kaşar peyniri koyularak fırına atılır.

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA