reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Karışık Pilav

Yazar fotoahmet 9 Mart 2018 Cuma 0 yorum
Malzemeler
2 su bardağı pirinç
3 su bardağı sıcak su
1 su bardağı haşlanmış bezelye
1 su bardağı haşlanmış nohut
1 su bardağı haşlanmış tavuk göğsü
2 yemek kaşığı margarin
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Dilerseniz tavuk bulyon ben kullandım
Göz kararı tuz
Öncelikle tenceremize margarini ve sıvı yağı koyup eritelim, daha sonra pirinçlerimizi yıkayıp yağda kavuralım. Yaklaşık 4-5 dakika kadar.
Ardından göğsü ,bezelyeyi ve nohutu ekleyip 1 -2 tur karıştıralım ve suyumuzu ekleyelim.
Tuzu ve dilerseniz bulyonu da ekleyelim.
Yaklaşık 25-30 dakika pişirmeye bırakalım, arada kontrol edelim dibi tutmasın.
Eğer gerekirse su takviyesi yapabilirsiniz .
Ocağın altını kapatıp bi 10 dakika kadar dinlendirdikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet bal şeker olsun

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA