reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Sarımsak Turşusu Tarifi

Yazar fotoahmet 6 Mart 2018 Salı 0 yorum
Sarımsak Turşusu Malzemeleri
500 gram sarımsak
2 çay bardağı sirke
1 çorba kaşığı kaya tuzu
1 çay kaşığı toz şeker
2 adet kereviz sapı
3 dal Dereotu
Sarımsak Turşusu Nasıl Yapılır?
Sarımsakları soyun.
1 tatlı kaşığı tuz ilave edilmiş kaynar suyun içinde birkaç dakika haşlayın.
Sterilize edilmiş kavanozun içine aralarına kereviz sapları ve dereotu yapraklarını da serperek yerleştirin. Kavanozun içini dolduracak kadar suyunu ayarlayıp suyu tencereye aktarın. Kaya tuzunu ve toz şekeri ekleyip kaynatın.
Ocaktan alın, soğuyunca sirkesini ilave ederek karıştırın.
Tekrar karıştırıp kavanozun içine sarımsakların üzerini örtecek şekilde dökün.
Üzerine tane karabiber ekleyebilirsiniz.
Kapağını sıkıca kapatın.
Birkaç hafta sonra turşunuz hazırdır

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA