reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Sebzeli Bulgur Pilavı

Yazar fotoahmet 9 Mart 2018 Cuma 0 yorum
Malzemeler
1 küçük boy soğan
1, 5 su bardağı bulgur
1 küçük boy havuç
1 adet yeşil biber
1 büyük boy domates
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Zeytinyağı
2 yemek kaşığı tereyağı
Taze nane
Soğanlar yemeklik doğranır, fazla kavurmadan bulgur eklenir ikisini iyice kavurduktan sonra küçük küçük doğradığınız biberler ve rendelediğiniz havuçlar eklenir.
Hepsiyle bir kez daha kavrulur, yemeklik doğradığınız domatesleri ekleyip üstüne salçamızı da ekleyip iyice kavuruyoruz.
Kavurma işlemi bittikten sonra suyumuzu bulgurların biraz üstüne çıkacak şekilde ekliyoruz ve pişmeye bırakıyoruz.
Hafif sulu kaldığı zaman tereyağını üstüne ekliyoruz. Servis ederken dilerseniz içine taze nane doğrayabilirsiniz harika oluyor, Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA