Yeni
Yükleniyor..

Dügün Tv Çine İzle

GELECEK İÇİN ÖNSEZİ

“Haklı çıkmak değil, uygulamak önemlidir.”

Burada size bir gizli notum var.

Ne demektir bilirsiniz, sonradan akla gelen bir şey yani. Harmanilerini giyip de, benim bildirdiklerimden gelecek hakkında vaaz vermeye kalkacaklara dikkat edin. Bu kişilerin kendilerine kızgınlık duymuyorum, sadece vaatlerine kızıyorum. Birkaç yıl içinde muazzam bir kâr getireceği vaat edilen tekliflerden kendinizi sakının. Bir grubun, beraberce sahip oldukları ve paylaştıkları bir deneyim başka bir şeydir ama dikkatli olun, grubun her üyesi bütüne katkıda bulunmalıdır, yoksa grubun gücü kırılır.

Eğer, acımasız vergilerin nakit paranızı eriteceğinden endişe ediyorsanız paranızı köşe dönme vaatlerine kaptırmayın.

Paranızla toprak satın alın.

Gelecek günlerde pek çok insanın toprağa ihtiyacı olacak.

Bu da sizin elle tutulabilir şeylerden oluşan servetinize bir katkı olabilir ve sizin bu günlerden geçmenize yardımcı olur.

Küçük kentlerde küçük işyerleri satın alın. Büyük kentlerdeki gelişme tehlikeli olacaktır. Gelecek bahardan itibaren insanlar büyük kentlerden göç etmeye başlayacaklar. Ellerinde toprak bulunduranların oldukça iyi kârları olacak. Küçük işyerlerinin sahipleri de bu işlerini zimmet kartı gelinceye kadar daha birkaç yıl sürdürebileceklerdir. Ama sakın paranızı Yeni Çağda yaşayacaklar için banka ya da benzeri bir müessese kurduklarını söyleyenlere kaptırmayın. Başka bir bireyin davranışlarına bağımlı olursanız kendinizi kurban etme yolundasınız demektir. Çünkü, eğer onlar gemilerini karaya yanaştıramazlarsa, siz de yanaştıramazsınız ve çok üzülürsünüz. Dikkatli olun! Hiç kimseye kendi isteğiniz dışında bir şey vermeyin. Eğer bir şeyi kaybetmeyi göze alamıyorsanız, kimseye vermeyin onu!

Bir şeyler yapmaya muktedir olan birçok yüce varlık da var. Bazılarının onlara inanarak yola çıkmasını hak etmişlerdir bu varlıklar. Ama, onlar kendilerini yaptıklarıyla kanıtlarlar. Sırf büyük bir kâr yapacağınızı düşünerek paranızı kimseye vermeyin, çünkü yapamayacaksınız. Çok değişken zamanlar yaşanmaktadır. Kimseyi suçlamayın. Birisini suçlamaktansa, kaybedeceğini bile bile kaybetmek daha iyidir. Çünkü suçlamak, sizi gelecek günlere bağımlı kılar. Suçlamak, sizi kurban olmaya iter, ne yapsanız kazanamazsınız. Gerçek böyle yaratıldı.

Hiç kimseyi hiçbir şey için suçlamaya değmez. Ne kadar kaybettiğiniz hiç önemli değil. Çünkü, ebediyetin ışığını görebilmek yanında kâgıt parçaları ne ifade eder ki? Hiç…

Demek ki, artan paranızla toprak satın almalı ve küçük kentlerde küçük iş yerleri açmalısınız. Bu bilgece ve tutumlu davranmaktır.

Eğer bazılarınız birbirine yakın yerlerde toprak ala- bildiyseniz bu harika bir şeydir -çok akıllıca.

Birçoğunuz, elinden bir şeyler gelen insanlarsınız. Öyle değil mi? Yani sizin zanaat dediğiniz şeyleri yapabilen yetenekli kişilersiniz. Bunu birbirinize bildirmelisiniz ki, gelecekte birbirinizden yararlanabilesiniz. Birçoğunuzun öğretecek çok şeyi var; birçok insanın da sizin bildiklerinizi öğrenmeye ihtiyaçları var. Yeteneklerinizi birbirinize bildirin.

Kuzeybatı’da dağınık bahçecilik göreceksiniz. Büyük Pasifik Kuzeybatı toprağı kutsanmıştır, gün geçtikçe de daha fazla öyle olacak. İçinizden öyle geldiği için başka yerde yaşıyorsanız, biliniz ki sizin toprağınız da kutsanacaktır. Sadece fermuardan uzak durmaya gayret edin! Tam üstünde oturanlarınız için endişe ediyorum. Çok yakında, nüfus yoğunluğu fazla olan bölgelerde yeni. “dersler” görülecek, çünkü buralardaki basınç hiç hafiflememiştir.

Okudunuz.

Anladınız.

Çok memnunum.

Size artık, Değişim -Gelecek Günler, insanın ve doğanın kaderi ve kişisel kurtuluş hakkında söyleyebileceğim başka bir şey yok.

Ama, sizin yapacak çok şeyiniz var. Gelecek on iki yıl içinde, burada okuduklarınız birer birer gerçekleşecektir. Siz de olayların bir parçası olun! Hepsi bu!

Tanrı’nın sevgisi sizinle beraber olsun.

Sh:167-169

Kaynak: Ramtha, Tiranların Son Valsi, Kıyametle İlgili İki Bin Yıllık Vahyin Gerçek Anlamı Ve Açıklaması, Yayına Hazırlayan: Judi Pope Koteen, Çeviren: Rengin Özer, Kitabın Orijinal Adı: Last Waıtz Of Tyrants, Ekim 1991 İstanbul
Google Plus'da Paylaş

Yazar fotoahmet

Yazar hakkında bilgi yazılacak.
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 comments :

Yorum Gönder