reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Garnitürlü Bulgur Pilavı

Yazar fotoahmet 9 Mart 2018 Cuma 0 yorum
 Malzemeler
1 çay bardağı bezelye
Büyükse 1 küçükse 2 havuç
1 soğan
2 su bardağı bulgur
1 yemek kaşığı  dolu biber salçası
2 domates
Nane reyhan
Tuz
1 su bardağı Kemik suyu
3 yemek kaşığı Sıvıyağ
1 yemek kaşığı tereyeğı
Sıvıyağ tencereye koyulur.
Soğanlar küp doğranıp eklenir
Soğanlar 1- 2 dk kavrulur.
Küp küp doğranan havuçlar eklenir.
Bezelye eklenir.
Tereyağı eklenir.
(1 su bardağı  iri bulgur 1 su bardağı köy bulguru kullandım ben) bulgur eklenir.
Tereyağı eriyene kadar iyice kavrulur.
Tuz eklenir. 2 su bardağı  su ve 1 su bardağı  kemik suyu eklenip ocağın altı tüm şekilde açılır su kaynayınca en kısığa getirilir.
Suyunu çekince pilav 2 tatlı kaşığı  kuru nane ve 1 tatlı kaşığı  kuru reyhan ekleyip karıştırılır. (tamamen tercihinize kalmış)
Afiyet olsun

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA