reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Tavuklu Garnitürlü Pilav

Yazar fotoahmet 9 Mart 2018 Cuma 0 yorum
 Malzemeler
1 küçük boy havuç
1 avuç kadar bezelye
1-2 parça tavuk göğsü
1 su bardağı pirinç pilavlı
Göz kararı şehriye
Göz kararı yağ (zeytinyağı da kullandım)
Göz kararı tuz
Tavuklar haşlanır.
Pirinçler yarım saat önceden sıcak suda bekletilir.
Tavuklar haşlandıktan sonra tenceremize yağı koyuyoruz.
Önce şehriyelerimizi sonra yağda kavuralım.
Daha sonda haşlanmış tavukları küp küp doğrayıp ilave edelim.
Tavuklardan sonra küp küp doğradığımız havuçları ve bezelyeleri ilave edelim ve yağda kavuralım.
Daha sonra pirinci ilave edelim.
Bir iki dakika daha kavurup, başladığımız tavuk suyundan iki buçuk su bardağından biraz daha az su koyalım (garnitür de olduğu için suyu çekiyor).
Tuzunu da ilave edip ocağın altını açalım.
Suyunu çektikten sonra ocağın altını kısalım. Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA