Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

Kırmızı Biber Turşusu Malzemeleri
2 kg kırmızı biber
10 diş sarımsak
1 su bardağı sirke
1 çorba kaşığı tuz.
Kırmızı Biber Turşusu Nasıl Yapılır?
Kırmızı biberleri fırın tepsisine diziyoruz ve 35 dakika 250 derecede fırına veriyoruz. ( Altlarına yağlı kağıt sermenizi tavsiye ederim)
Fırından çıkan biberlerin kabuklarını ve tohum başlarını tohumlarını ayıklıyoruz. ( Bu işlemi bir tencere içinde yapalım, suları tencerenin içinde toplansın. Sonra burada biriken biberlerin özsuyunu da süzüp kullanacağız.),
Biberleri büyükçe bir kap içinde iri iri doğrayıp, 10 diş sarmısağı içine dilimliyoruz. Tuzu, sirkeyi ve biberleri, ayıklarken tencerede biriktirip süzerek kenara ayırdığımız özsuyunu da katıp harmanlıyoruz.
Kavanozlara bölüştürüp ağızlarını kapatıyor ve bir tencereye yerleştiriyoruz. İçine kavanozların yarısına kadar su koyup ocağın altını yakıyoruz. Su kaynakdıktan 15 dakika sonra altını kapatıyoruz.
Afiyet olsun:)
2 kg kırmızı biber
10 diş sarımsak
1 su bardağı sirke
1 çorba kaşığı tuz.
Kırmızı Biber Turşusu Nasıl Yapılır?
Kırmızı biberleri fırın tepsisine diziyoruz ve 35 dakika 250 derecede fırına veriyoruz. ( Altlarına yağlı kağıt sermenizi tavsiye ederim)
Fırından çıkan biberlerin kabuklarını ve tohum başlarını tohumlarını ayıklıyoruz. ( Bu işlemi bir tencere içinde yapalım, suları tencerenin içinde toplansın. Sonra burada biriken biberlerin özsuyunu da süzüp kullanacağız.),
Biberleri büyükçe bir kap içinde iri iri doğrayıp, 10 diş sarmısağı içine dilimliyoruz. Tuzu, sirkeyi ve biberleri, ayıklarken tencerede biriktirip süzerek kenara ayırdığımız özsuyunu da katıp harmanlıyoruz.
Kavanozlara bölüştürüp ağızlarını kapatıyor ve bir tencereye yerleştiriyoruz. İçine kavanozların yarısına kadar su koyup ocağın altını yakıyoruz. Su kaynakdıktan 15 dakika sonra altını kapatıyoruz.
Afiyet olsun:)
Hiç yorum yok: