reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Pancar Turşusu Tarifi

Yazar fotoahmet 6 Mart 2018 Salı 0 yorum
Pancar Turşusu Malzemeleri
1 kg pancar
1 litre su
10 diş sarımsak
1 su bardağı sirke
1 çorba kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker.
Pancar Turşusu Nasıl Yapılır?
Pancarları soyup önce yarıya sonra da birer parmak kalınlığında yarımay dilimlere bölüyoruz.
Tencereye pancarları koyup üzerine 1 litre su koyup pişirmeye bırakıyoruz. ( Ben düdüklü tencerede 15 dakikada sonuca eriyorum)
Pancarları kavanozlara paylaştırıyoruz. Sarımsakları tuzu ekleyip, kavanozlara 5er 8 er adet de nohut atıyoruz.
Suyuna tuzu şekeri ekleyip eritiyoruz ve1 su bardağı sirkeyi katıyoruz.
Kavanozlara ağzına kadar hava almayacak şekilde suyunu ekleyip kapaklarını kapatıyoruz.
1-2 güne hazır.
Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA