reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Kıymalı Simit Börek

Yazar fotoahmet 2 Mart 2018 Cuma 0 yorum
KIYMALI SİMİT BÖREK
10 adet milföy hamuru
yarım kg.az yağlı kıyma
1 büyük soğan (küçük doğranmış)
çeyrek demet ince kıyılmış maydanoz
1 çay bardağı iri dövülmüş ceviz
1 yumurta sarısı
susam, tuz ,karabiber
3 yemek kaşığı sıvıyağ
Kıymalı Simit Börek Tarifi ve Yapılışı:
Soğan sıvıyağ ile pembeleştirilir. Kıyma eklenir 2 dk daha sotelenir. Kıyma suyunu çekince ceviz, maydanoz ve karabiber ilave edilir. Milföyler oda sıcaklığında çözdürüldükten sonra el yardımıyla dikdörtgen olacak şekilde büyültülür. Milföyün uç kısmına harç konularak sarılır.Milföylerin uçları birleştirilerek yuvarlak bir şekil verilir.Yumurta sarısı üzerlerine sürülerek susam serpilir. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 30 dk pişirilir. Pişirme süresi fırına göre değişebilir, takip edin. Afiyet olsun

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA