reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Mısırlı Pilav

Yazar fotoahmet 8 Mart 2018 Perşembe 0 yorum
Malzemeler
2 su bardağı baldo pirinç
1 çay bardağı konserve mısır
Tereyağı
Sıvı yağ
Tavuk suyu veya tavuk bulyon
Tuz
Kaynamış su
  1. Öncelikle pirinç ılık ve tuzlu su da yarım saat bekletilir
  2. Yağlar tencerede eritilir.
  3. Mısır ilave edilir biraz kavrulur ardından pirinç eklenir pirinçte kavrulur tavuk bulyonu tuz ilave edilir.
  4. Göz kararı kaynar su eklenir ben çok pişmiş pilav sevmediğim için su konusunda bir ölçü vermedim herkesin bir ayarı vardır.
  5. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir.
  6. Afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA