reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Atom Pilav

Yazar fotoahmet 8 Mart 2018 Perşembe 0 yorum

Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğüs
  • 50 gr badem
  • 50 gr kuş üzümü
  • Yarım paket çam fıstığı
  • 2 çay bardağı pirinç
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 kaşık sıvıyağ
  • Öncelikle tavuklarımızı haşlayıp didikliyelim.
  • Sonra kuş üzümünü suda bekletelim. Suda bekleyince üzümler şişiyor ,daha lezzetli oluyor.
  • Bademleri cezvede haşlayalım, haşlandıktan sonra kabuklarını soyalım .
  • Pirincimizi  tereyağında kavurup tavuk suyunda pişirelim.
  • Sonrasında önce bademleri ,sonra çam fıstığını sonrasında kuş üzümlerini kavuralım.
  • Tavuklarla harmanlayalım.
  • Üzerine ,maydanoz, karabiber, yenibahar koyup  dinlenen pirinçimizi de ilave edelim.
  • Pirinci kavurup, üzerini geçecek kadar yani 4 çay bardağı tavuk suyu ekleyip önce harlı ateşte kaynamaya başlayınca da kısık ateşte yaklaşık 5 dk (suyunu çekene kadar) pişirdim.
  • Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA