Yeni
Yükleniyor..

Dügün Tv Çine İzle

Canon 70-200mm F / 4.0 Genel Bakış









Nispeten hafif ve kompakt tasarımıyla öne çıkan esnek bir zum, EF 70-200mm f / 4L USM bir CanonFaydalı bir dikey uzunlukta orta telefoto aralığını kapsayan L-serisi optik. Sabit f / 4 maksimum diyafram, zoom aralığı boyunca tutarlı bir pozlama sağlamanıza ve aynı zamanda diğer 70-200mm lenslerle karşılaştırıldığında daha şık form faktörüne katkıda bulunmanıza olanak tanır. Optik performansı ile ilgili olarak, bu objektif, belirgin bir netlik ve renk doğruluğu için renk sapmaları ve renk sapmaları bastırmak için bir arada çalışan bir florit eleman ve iki ultra düşük dispersiyon elemanı kullanır. Sert bir ışıklandırmada çalışırken gelişmiş kontrast için parlama ve gölgelenmeyi kontrol etmek için Super Spectra kaplama da uygulandı. Optik özniteliklerin tamamlayıcısı olan bu lens ayrıca, hızlı, sessiz ve doğru otofokus performansı için tam zamanlı manuel odaklamayı geçersiz kılan bir halka tipi USM ve dahili odaklama mekanizmasına sahiptir.
Çok yönlü telefoto zoom, tam çerçeve Canon EF montajlı DSLR'ler için tasarlanmıştır, ancak aynı zamanda 112-320mm eşdeğer odak uzaklığı aralığı sağlayan APS-C modelleri ile de kullanılabilir.
Sabit f / 4 maksimum diyafram, zoom aralığında tutarlı performans sağlar ve ayrıca nispeten hafif tasarım ve kompakt form faktörüne katkıda bulunur.
Bir florit eleman ve iki ultra düşük dispersiyon cam elemanı, yüksek netlik ve renk doğruluğu için renk sapmalarını ve kromatik sapmaları önemli ölçüde azaltır.
Super Spectra kaplama, güçlü aydınlatma koşullarında çalışırken daha fazla kontrast ve renk nötrlüğü için gölgelenme ve parlamayı en aza indirgemek için tek tek elemanlara uygulanmıştır.
Dahili odaklama sistemi ile birlikte bir halka tipi Ultrasonik Motor (USM), tam zamanlı manuel odaklamayı geçersiz kılmanın yanı sıra hızlı, hassas ve sessiz otomatik odaklama performansı sunmak için kullanılır.
Odaklama Sınırlayıcı düğmesi, farklı uygulamalara uyacak şekilde odaklamayı iki farklı aralıkla sınırlamanızı sağlar: 3.9'-sonsuz veya 9.8'-sonsuzluk.
Yuvarlatılmış sekiz kanatlı diyafram, sığ alan derinliği ve seçici odaklama tekniklerinin kullanılmasına yarar sağlayan odak kalitesinin hoşuna katkıda bulunur.
Saygın L serisinin bir üyesi olarak, bu çevre, çevre koşullarında çalışmak için toz ve neme karşı sızdırmazdır.
İsteğe bağlı dönen tripod bileziği mevcuttur ve lens ile tripod veya monopod üzerinde çalışan faydalar sağlar.
İsteğe bağlı EF 1.4X ve EF 2X telekonvertörler ile uyumludur.

Google Plus'da Paylaş

Yazar fotoahmet

Yazar hakkında bilgi yazılacak.
    Blogger Yorumları
    Facebook Yorumları

0 comments :

Yorum Gönder