reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Sarı Pilav Tane Tane Tarifi

Yazar fotoahmet 8 Mart 2018 Perşembe 0 yorum

Malzemeler

  • 2 su bardağı pirinç
  • 2 su bardağı et suyu
  • 1 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı zerdeçal
  • Tuz
  • Arkadaşlar pirinçi üç saat önceden kaynar suda ve üzerine bir miktar tuz eklenip beklediğinde sağlık için hemde tane tane geliyor.
  • Et suyunu kaynamaya alınır, şimdi et suyu yağlıysa üç yemek kaşığı yağ yeterli et yağlı değilse göz kararı yağ tencereye üç yemek kaşığı yağ boşaltılır.
  • Pirinçi yıkayıp tencereye boşaltılır ,iyice kavurup taneleri sertleşiyor hemen zerdeçal serpilir ve suyunu üzerine boşaltılır .
  • Tuz tadına bakılır ,kaynamaya başlar bir kaş fokurdamadan sonra altı kısılır ,yavaş yavaş suyunu çeker arayla bakılır ,suyu çekilmişse yeterli.
  • Dinlendikten sonra servis edilir.

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA