reklam
GÜNCEL YEREL HABER 7,Dİ 24 SAAT GÜNCEL SİZİN SİTENİZ HOŞGELDİNİZ
Lütfen Dikkat Sağlık Saç Bakımı Bitki Gibi Bi Çok Bakımla İlgili Yazılarımız Var Lütfen Bir Dokdurunuzu Ve Ya Bir Kuaförünüzü Danışmadan Buradaki Ürünleri Denemegin Sitemizdeki Bu Yazdıklarımız Site https://duguntvcine.blogspot.com.tr Sorumlu Degildir

KİŞİLERE ÖZEL BAŞ SAYFADA REKLAMLARI BURADA GÖZÜKECEKDİR


REKLAM BÖLÜMÜ


Sebzeli Pilav

Yazar fotoahmet 9 Mart 2018 Cuma 0 yorum
Malzemeler
1 kase pirinç
2-3 kase sıcak su
1 adet orta boy havuç
1 adet orta boy patates
Yarım su bardağı kadar bezelye
Sıvıyağ
Tuz
1 adet tavuk bulyon
Öncelikle havuç ve patatesimizi küp küp doğruyoruz.
Bezelyeyle beraber kaynar suda haşlıyoruz. (dilerseniz garnitür de kullanabilirsiniz)
Tenceremize bir miktar yağ koyup pirincimizi kızartıyoruz.
Bulyonu da ekleyip eritiyoruz.
Hazırladığımız sebzelerimizi ve bir miktar tuzu da ekleyip suyu ilave ediyoruz.
Kapağını kapatıp altını kısıyoruz.
Suyunu çekince pirincimiz hala sert ise tekrar sıcak su ekliyoruz ve suyunu çekene kadar kontrollü bir şekilde pişiriyoruz.
Yirmi dakika kadar dinlendirip servis tabağına alıyoruz.
Üzerini karabiber ile süslüyoruz.

Hiç yorum yok:


FACEBOOK SAYFAMIZDAN YAZABİLİRSİNİZ


ÇİNE DOSTFM ÇEPDE DİNLE TIKLA